Nieuws
‘Wie wordt er Kampioen in 2013?’
Ajax
Feyenoord
PSV
Vitesse

Vrouwen kunnen ook voetballen


 
Dat voetbal niet spannend en opwindend hoeft te zijn hebben de deelnemende landen van het WK de eerste dagen van het WK wel laten zien. De groepsfase leent zich niet voor uitspattingen, veel goals en attractief voetbalgeweld. We moeten ons even door de komende dagen heen slaan tot het echte werk gaat beginnen.Omdat Duitsland en Australie over genoeg zelfreflectie beschikken hebben zij de hand in eigen boezem gestoken en een wedstrijd georganiseerd om de kijker tevreden te houden tot vanaf de achtste finales de pannen van het dak gaan.

De Duitsers speelden, behalve met een links centrale verdediger, met een diepe spits en keeper, die zoals de foto doet vermoeden niet altijd even succesvol was. De Australiƫrs zorgen voor een verrassing door met een linker vleugelspits aan te treden, die opvallend genoeg veel interactie met zocht met de aanvallende middenvelder en linksback. Een uitstekend op elkaar ingespeeld team.

Toch mocht het aanvallende spel van de Australiers niet baten. Ondanks hun fysieke overwicht, ze speelden tegen de regelementen in met 6 spelers,  verloren de dames kansloos. Tot grote ergernis van de supporters, die zich ander vertier lieten welgevallen.

Gelukkig hebben we de beelden nog. Met dank aan onze Oosterburen!


 

Print dit nieuws
Geplaatst op zondag 13 juni 2010
Onder: Columns

  Terug    Print

 


 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.4  ©2002-2019 FRIZZBEE Web Services